Hoe houd je je voeten gezond?

Orthomoleculair therapeut Den haag

De voeten zijn waarschijnlijk het belangrijkste deel van het menselijk lichaam. Wat we met de voeten doen, heeft een groot effect op de rest van het lichaam. Veel kwalen die ons teisteren zullen waarschijnlijk worden beteugeld of verlicht door een goede voetverzorging. Een goede voetverzorging helpt niet alleen de voeten zichzelf te genezen, maar ook het uithoudingsvermogen. Wandelen, hardlopen, sporten en buiten werken zijn belangrijke activiteiten voor het onderhoud van onze voeten. Sommige dingen die we moeten doen om onze voeten in goede gezondheid te houden zijn: Vermijd telefoongebruik terwijl u op de bank zit of ligt.Leg nooit elektrische snoeren in de buurt van het nachtkastje of de commode. Gebruik niet-giftige schoonmaakmiddelen en houd de slaapkamer goed geventileerd. Draag schoenen zonder sokken, kussenslopen of handschoenen als u slaapt. Gebruik een schrobborstel om de vloer en het tapijt schoon te maken. Spoel het toilet door met een niet-giftige vloeistof die  u kunt horen stromen, in plaats van met een chemische stof.

Draag kniebeschermers of sheer crocs als je in de auto zit. Dit zijn slechts een paar eenvoudige stappen die u kunt volgen om uw voeten gezond te houden. Denk eraan, het gaat niet alleen om de voeten in goede conditie te houden. Het lichaam als geheel zal ook gezonder zijn als we de benen, heupen en rug ook in goede gezondheid houden. Zorg goed voor Reconstructie en versterking gereconstrueerd en versterkt Dr. Emile Masset en collega’s, een expert op het gebied van neuro-imaging van paddenstoelen, hadden het volgende te zeggen over de versterking van de voeten: “Implantatie, we zien dat de voet geen homogene structuur is. De impact van verschillende krachten die op verschillende momenten op de voet inwerken, wordt bepaald door hoe één bepaalde laag van de voet, de matrix, is gerangschikt. Deze homogene structuur wordt de dynamische voet genoemd, die zowel dynamisch is (in staat om druk op te nemen) als ookolbaar (in staat om anders te worden).LP of Functional Parity is de voet die gestrekt kan worden (volledig flexibel). Wat wij statische beenhoogte noemen, is niets meer dan een denkbeeldige lijn die bestaat op een tweedimensionaal oppervlak, meestal bekend als het scheenbeen. Er bestaat niet zoiets als een volledig verlengd been, het dynamische been kan alleen uitzetten (buigen) en terugkeren naar zijn volledige lengte (de boog opbouwen).LP is wat ons de kwaliteiten geeft als volle hoogte en volle breedte en geeft de indruk van grote hoogte. Dus, hoogte is een van de manieren om functionele hoogte uit te drukken. Maar het moet ook een zekere mate van spanwijdte omvatten, omdat de voeten langer of korter kunnen worden.

Ook moet worden opgemerkt dat zelfs een lichte buiging in het enkelgewricht een dramatisch verschil in hoogte kan opleveren door de toenemende hoeveelheid kracht die in de voeten wordt gegenereerd, alsmede door de verandering van de lengte van het bindweefsel. Een goed Transform verminderde mechanische alternatieven kan de krachtproductie in de voet, enkel en been aanzienlijk verhogen”. Het toont ook aan dat sommige soorten voetboogblessures of voetproblemen misschien niet zo ernstig zijn als andere en dat veel voetproblemen behandelbaar zijn vóór een operatie. De auteurs noemen de resultaten “ucamary-achtig”, wat betekent dat de voetboog zacht is. Hier is wat de Amerikaanse Raad voor Wetenschap en Gezondheid zegt over osteogene behandelingen: “Helaas worden osteogene voeten niet algemeen erkend als een afzonderlijk medisch specialisme. osteogene wetenschap is een soort basiswetenschap waarbij meet- en registratieapparatuur wordt gebruikt om de functies van levende weefsels te analyseren. Een dergelijke analyse behandelt de structuur van levende weefsels als verschillend van de gedragingen die die van een synthetisch vat of een machine kunnen vertonen. In tegenstelling tot sommige beroepen hebben osteopathische artsen geen vastomlijnde reeks statische criteria om hen te leiden. Greepvormige handen zijn ideaal voor osteogene analyse. Ook het zorgvuldig opnemen van software programma’s en gezien de ontelbare functies die zij gebruiken, geven de osteopaten veel inzicht en mogelijkheden in het analyseren van de voeten. Omdat beweging vaak complexe verschijnselen vertegenwoordigt, is deARYM bij uitstek geschikt om dergelijke onregelmatigheden op te sporen.

Ondanks deze voordelen hanteert het Flexibleacy Institute een geheel andere benadering bij de behandeling van de voet. Het Flexibleacy Instituut is van mening dat de voet zowel een mechanische als een synergetische eenheid is. Dit betekent dat het zo goed mogelijk behandelen van de voet centraal staat in de behandeling. Het Flexibleacy Institute maakt gebruik van een scala aan diagnostische procedures en technieken om de structurele afwijkingen van de voet te analyseren. Het personeel voert hands-on behandelingen uit om misvormingen te reorganiseren. Bij de manuele Orthomoleculair therapieën van het personeel wordt een zachte aanpak gebruikt om een betere uitlijning te bewerkstelligen en zo de functie te herstellen. Het behandelingsprotocol van het Flexibleacy Institute stelt patiënten in staat om met basisvoetoefeningen de structurele afwijkingen in hun voeten te verminderen. Ook maakt het Flexibleacy Institute gebruik van een reeks behandelplannen die zich richten op elk gebied van de voet om genezing te bevorderen en misvormingen te elimineren. De kantoren van het Flexibleacy Institute beschikken over onderzoeks- en röntgenfaciliteiten, evenals een reeks fysieke revalidatiediensten.

Lees meer

Prikkelbare darm syndroom

Darm problemen