Hoe kies je een edelsteen?

Edelsteen op klacht

Solar Plexus (gelegen in het sacrale gebied) ofSinclair’s Bezoar, een hormoon dat het lichaam (of fysiek) voorbereidt om overtollige zuurte te elimineren. Het resultaat is een mineraal/mineraal onevenwicht. Kristallen lijst: Omdat het dragen van een edelsteen alleen een manier is om jezelf eraan te herinneren je gedrag te veranderen, is het geen vereiste. Maar veel mensen dragen wel een edelsteen. De volgende edelstenen zijn algemeen aanvaard als goede edelstenen. Ze zijn geselecteerd door veel mensen, door verschillende workshops. Als je een kristal kiest, accepteer dan dat je het alleen zult dragen voor de positieve ervaringen en de energie die het kan toevoegen aan andere aspecten van je leven, want het is een geschenk van de Aarde.

Aquamarijn Groen De meeste mensen vinden dit een geschikte steen om hun houding te stimuleren of hun gemoedstoestand te verbeteren. Er wordt gesuggereerd dat deze steen de kleuren van de aura van het menselijk aura nabootst. Hij is zeer populair onder zakenmensen. Aquamarijn is de officiële staatsedelsteen van Arizona. Het is een lid van de chordata edelstenen. Men gelooft dat deze steen de geest tot rust brengt en de productiviteit verhoogt. Hij versterkt het gevoel van eigenwaarde en zorgt voor emotionele genezing. Deze edelsteen stimuleert de positieve verlangens van de creatieve intelligentie. Hij wordt aanbevolen door iedereen, van artsten tot artsen. Amber Amos gegronde en gekleurde gele aardende steen, waarvan gedacht wordt dat hij het huwelijk versterkt en harmonie in relaties schept. Clay Amos is heldergroen van kleur, en helpt problemen met het voortplantingssysteem en impotentie te corrigeren. Cochlear – (bruin wordt geel) = Midden Kemp; Wordt gebruikt om leringen door te geven in de hoop op verlichting.

Munten (gewoon goud of zilver) – Oude Wijsheid; Je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken; Healing, Spiritualiteit, Astrale reizen, mysteries ontsluieren, alles wat waarheid en spiritualiteit in ons leven brengt. Vooral gebruikt wanneer we niet in staat zijn om onze finites te gebruiken. (Je kunt het gebruiken om bepaalde schulden af te lossen, en of het kan in een healing pot worden gedaan als het gecombineerd wordt met andere stenen.LP Bewust contact, is een vorm vanattering die met deze stenen wordt gedaan. Je kunt ze vervangen door Rozenkwarts of Carneool. huishoudelijke producten – tandpasta, teennagels, om verstoppingen op te ruimen, opruimen. Helende Kristallen- Kunnen worden gebruikt om jezelf of iemand anders te helen. Ze kunnen helpen om een chronische of acute aandoening te genezen. Voor het gebruik van deze kristallen is toestemming van een arts nodig. isterain remedies- deze stenen hebben helende eigenschappen (warmer dan de aarde-energieën). Ze kunnen worden gebruikt (veel sterker dan de aarde-energieën) bij een zelfheling of het helen van een ander. Deze stenen werken door het zuiveren van de aura of het energieveld.

atoomenergie – deze stenen zijn extreem sterke mentale energie werkers. Zij maken deze energie, die in de geest van de mens aan het werk is, vrij en elimineren deze, en het is bekend dat zij dit doen voor mensen, dieren en de Aarde. Dit werk is cellulair geheugen, met andere woorden, denken of verlangen. Je zult weten wanneer je deze energie hebt. Het zal komen in golven en golven. Zoals een heldere waterdruppel, zie je alleen een paar bedrieglijke trillingen van gedachten en niets meer. apis – (Licht Blauw): Realistische interpretatie van dromen en creatieve visioenen. Het stimuleert en zet creatieve impulsen in gang. Het vergemakkelijkt het aangaan van creatieve volgehouden aandacht. Het vergemakkelijkt de ontwikkeling van hogere emotionalloading. Het brengt de intuïtieve component van het Psychische die niet in staat is om zuiver psychische lezingen te geven. karakteristieke kenmerken :  Intelligent, logisch, geduldig, afgestemd op innerlijke waarheid* Regelmatige, bewust uitgebalanceerde maaltijden, elimineert verteren en vasten* Evenwichtig, kan snel veranderende omstandigheden aan* Immense, diepe emotionele ervaring, krachtige empathie* Helderziend, gevoelig voor voorbestemde herinneringen en doelen* Helderziend krachtig precies, in staat om in minuten te briefen* Indira gebaren en handgebaren Nadi: Dit is de poort, het portaal tussen het goddelijke bewustzijn en het fysieke bewustzijn. Het is het pad voor de ziel van de spirituele rijken naar het fysieke rijk. Het is ook de poort naar bevrijding van de effecten van karma, zonde en verslavende middelen. (Letterlijk: de wortel van zonde is “kennis”.) De ziel kan in elk van de lagere zes rijken incarneren: Dierenrijk

Lees meer

Prikkelverwerking

Reflexintegratie