Ouderenzorg en thuiszorg

Ouderenzorg Den Haag

Ouderenzorg kan worden verkregen via: Ziektekostenverzekering – Medicare, Medicaid, ziektekostenverzekering en primaire ziektekostenverzekering dekken allemaal bepaalde kosten voor ouderenzorg. Partnerzorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg worden door particuliere verzekeringsmaatschappijen gedekt. Zorgverleners – gekwalificeerde gezinsverzorgers komen in aanmerking voor Medicaid-financiering voor hun zorgkosten. Veel andere inkomensgenererende werkgevers bieden Caregivers ook hulp.Medisch vervoer Medicaid en Medicare dekken beide de kosten van medisch vervoer. Medicaid eist dat mensen met een Medicaid-certificaat de vervoerskosten zelf moeten betalen. Revalidatie en behandeling – Medicaid betaalt voor medische en revalidatiekosten. Dit kan een maximum bedrag zijn of een “in staat om te beheren” bedrag. Medicaid betaalt mogelijk niet voor bepaalde therapie├źn zoals logopedie. Medicare betaalt alleen voor medisch noodzakelijke revalidatiekosten. Medicaid vergoedt niet het herstel na een transplantatie of operatie. Ouders moeten wellicht een verzekering afsluiten om de kosten van herstel te financieren.

Hulp bij de ziekte van Alzheimer – De overheid en particuliere verzekeraars zoals AD hebben hoge eigen bijdragen gevraagd voor langdurige zorg en aanverwante diensten. Deze co-betalingen zijn niet vastgesteld op wat wordt gedekt door de verzekeringsmaatschappij. Theepotten worden gedeeltelijk gedekt door Medicare, en gedeeltelijk door Medicaid. Eenendertig staten hebben nu wetten betreffende de Medicaid Administration Act die regels heeft over hoeveel van de stickerprijs een verpleeghuisbewoner kan krijgen. Ziektekostenverzekering – Medicare, Medicaid en primaire ziektekostenverzekeringen dekken thuiszorg voor senioren. Uitstapjes naar dokterspraktijken en doktersafspraken, fysieke revalidatie of particuliere thuiszorg worden allemaal gedekt door Medicare en Medicaid. Gezinsverzorgers – volgens de regels van de Sociale Zekerheid worden kinderopvang en bepaalde gezinsverzorging thuis door de Sociale Zekerheid gedekt. De volledige kosten van de eerste zes maanden van een lang overschaduwde baby komen in aanmerking voor de SSA Aged Care Prop Athletic Benefits. Dit moet de leeftijd zijn die het kind heeft wanneer de Sociale Zekerheid ingaat

Medicaid – Federale dollars mogen door gezinnen worden gebruikt voor alle uitgaven die door Medicaid worden vergoed. De kosten worden gerapporteerd als gekwalificeerde uitgaven. De maatschappelijk werkers van de staat of het district zullen de kosten betalen en terug betaalbaar zijn aan de staat of het district. Het bedrag dat zij zullen terugbetalen zal 10% of onbeperkt zijn, afhankelijk van de beslissingen van de maatschappelijk werkers. Medicaid-bijstand voor schoolgaande kinderen – de staten kunnen ervoor kiezen steun toe te kennen voor deze fondsen, die beperkt zijn, en Medicaid-afhankelijke personen ontvangen volledige stickerhulp en belastingkredieten voor in aanmerking komende gezinsverzorgers jonger dan 13 jaar. Levensverzekering – als uw geliefde de stervende echtgenoot uit uw verzekeringsdekking zal halen. Vraag de verzekeringsmaatschappij hiernaar bij de pati├źnt of het personeel van het uitvaartcentrum. Vraag hoe lang het zal duren voordat u in aanmerking kunt komen voor hulp via medicaid.

Lees meer

dagbesteding ouderen