Zoom Zoom Zoom

businesswoman talking to a colleague - persoonlijke leiderschap stockfoto's en -beelden

Over Bergen op Zoom en omgeving

Ik heb een belangrijk inzicht voor je, ongeveer drie weken in de Bergen op Zoom-ervaring. Ik wil benadrukken dat de ervaring zeer effectief en diepgaand is en je enorme psychologische en spirituele voordelen biedt.

Mensen zeggen vaak, nou, dat is zo teleurstellend; Ik wilde echt dat mijn leven zou veranderen, en nu ziet het er zoveel erger uit! Maar is dat goed voor je? De ervaring van Bergen op Zoom gaat over het volgen van je eigen innerlijke licht. Al het onmisbare materiaal is voor u voorzien, omdat u het wilt.

Uiteindelijk is het spirituele centrum Ber Sans Tuina de plek waar je heen gaat om je persoonlijk leiderschap te oefenen? Voor mij was het een essentiële plek. De vraag is, ben je op de juiste plek voor jezelf? De juiste plaats hangt af van of je toegang hebt gekregen tot je eigen innerlijke vrijheid en of je denkt dat je in staat zult zijn om je leiderschap te transformeren.

Om toegang en vertrouwen te krijgen, moeten we de schijn hebben gelukkig, verbonden en in harmonie met het leven te zijn. Alleen dit is het belangrijkste criterium. Als je je basiskenmerken van radiale pupillen zou oefenen, een lachend gezicht, een goede houding en een goed hoofd en schouders, zou je geluk, innerlijke vrijheid en veiligheid dramatisch toenemen.

Om een ​​healing- en transformationeel centrum voor mezelf op te zetten, moest ik een locatie vinden voor het transformatieproces. Een fysieke locatie die zowel persoonlijk als professioneel is. Daarnaast wilde ik een goede locatie waar ik niet gestoord zou worden. Het is waar je je prettig en veilig voelt en waar je verbinding kunt maken met het Universele Veld. Dit alles is mogelijk dankzij Bergen op Zoom en omgeving.

De psychotherapie die het centrum Bergen op Zoom biedt, is belangrijk omdat het me de tools geeft om het leven eenvoudig te maken. En dit is belangrijk voor mij omdat ik mijn leven aanzienlijk kan verbeteren. Van werknemer zijn en slachtoffer zijn van misbruik, tot het vormen van een basis voor een programma voor misbruikten, in een werk dat ook intens strijd was, het creëren van een persoonlijke relatie met Christus en het starten van een non-profitorganisatie. Ik focus me echt op het transformeren van mijn innerlijke schoonheid en op het ontwikkelen van veel verwachtingen: veel meer dan een persoonlijke coach te zijn, probeer ik een gebedsstrijder te zijn voor de armen.

Door rekening te houden met de psychotherapeut en metafysicus in de ontwenningskliniek van Bergen, zijn we in staat om alle dingen op te ruimen die ons blokkeren om een ​​echte verbinding te bereiken, van het verbeteren van onze relatie met het Zelf tot het hebben van de moed om een ​​nieuw leven te beginnen. Het belangrijkste is dat we met de transformatie naar onze eigen innerlijke schoonheid een manier kunnen vinden om de liefde van Christus en de transformerende kracht van het universum in onze dagelijkse realiteit te brengen. En dit gebeurt gemakkelijk en spontaan.

Er is veel symboliek in Bergen op Zoom, dus ik zal er een paar vertellen.

The Bergen Promenade is a stone structure that encases entrance to the Berge Greatest Briggs. It is a high geometrical structure that seems to have a infinity of upper stories. Hundreds of disappointed and tired people pass through the Promenade. The volunteers give thanks for their freedom and their bravery to pass through it.

But the people who pass through the Promenade do not shape a vision thatprojectsuctiona vision for the people who live in all the other parts of the world. This is an impossible thing to do. Everyone is too busy with his/her own life, in the hope of attaining their own dreams. The people pass through the Promenade desiring a positive experience. And do you think they have an idea about the world that they are passing through? Probably not. They have so many interests and hopes that it is easy for them to forget the experiences that will trigger new capacities and their desires.

"The world that I would like to pass through is entirely different from what you are currently passing through." (Erich Fromm)

Tegen de tijd dat we rond de dertig zijn, hebben we de ervaring van ons hele leven beleefd. We begrijpen dat er niet in onze behoeften is voorzien, dat problemen niet zijn opgelost en dat al onze hoop verloren is gegaan en dat onze zorgen zijn vergeten. We voelen volledig het verlies van de levenskracht die uit ons werd gezogen en we worden langzaam en zeer fragiel mens.

"Gebroken en verlaten"In de Berge op Zoom verlangen de mensen die door de Promenade trekken een nieuw ik. Ik heb het over die mensen, die de gedachte dat ze aan het vergaan en verslagen zijn niet kunnen definiëren en overleven. We moeten ons identificeren en ons niet laten leiden door anderen.

De mensen die door Bergeiden Berge Ophelen op Zoom gaan willen gelukkiger leven en zijn, maar zijn nog steeds in het verleden; ze proberen hun lichaam en geest te transformeren en te stoppen met leven in afwachting.