Wat moet ik doen als ik een natuurlijke ontsteking hebt?

Menstrual calculator

Vaak worden vrouwen geconfronteerd met vragen — wat is het tijdstip dat ik moet verwachten om ongesteld te worden? Ben ik ontstoken? Wat moet ik doen als ik vreemde symptomen krijg? Vaak worden vrouwen met deze vragen geconfronteerd en het enige wat ze willen is een gerust gevoel dat hun lichaam normaal functioneert. Wat de meeste vrouwen willen, is weten hoe ze deze zogenaamde “endometriose-periode” kunnen vermijden.

De menstruatie van endometriose is een grijs gebied — er is geen precieze manier om het te “diagnosticeren”. Bij sommige vrouwen kan de menstruatie zeer pijnlijk zijn — bij andere vrouwen kunnen er helemaal geen symptomen zijn. Als u enig idee heeft waar u zich in uw cyclus bevindt, kunt u misschien bepalen wanneer u uw menstruatie kunt verwachten. Het is echter nuttig om met uw arts te praten om een definitief antwoord te krijgen. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat in dit stadium, terwijl u misschien in het midden van uw menstruatie bent, uw lichaam zich nog steeds in een toestand bevindt die tussen de menstruaties in ligt. Het is daarom mogelijk dat u nog geen tekenen van endometriose ervaart — tenminste niet in het begin van de cyclus. Bevestig dat deze toestand en de symptomen die u ervaart een natuurlijk onderdeel van uw maandelijkse cyclus zijn. Een “momentopname” in dit stadium betekent dat u zich misschien moe voelt, maar dat u niet noodzakelijkerwijs lijdt aan een extreme endometriose-periode. zware strijd

Toch zijn er een aantal symptomen die onvermijdelijk aanwezig zijn tijdens de maandelijkse periode van elke vrouw en als je die als een probleem ervaart, kun je een aantal dingen doen om ze te verminderen of helemaal weg te nemen. Als je andere symptomen hebt dan alleen maar vermoeidheid, kun je het beste een arts raadplegen, want ongewone symptomen kunnen verband houden met een ernstiger, onderliggende aandoening. Sommige aandoeningen die symptomen als bloed in de ontlasting kunnen veroorzaken, kunnen met de juiste behandeling of met de juiste mate van zorg niet giftig worden.  Verwacht of niet verwacht Als het gaat om veranderingen in je menstruatiecyclus, zijn er zowel voor- als nadelen. Sommige veranderingen kunnen je een geweldig gevoel geven, andere kunnen je een vreselijk gevoel geven. Als je weet wat je kunt verwachten, kun je je beter voorbereiden op eventuele veranderingen. Stel je voor dat je op weg bent naar een vakantieoord. Je hebt een paar dagen in het slenteren door een nieuwe tentoonstelling, het bekijken van alle dodelijke ziektes, maar dan voel je plotseling avasieve afvalDigestie.